Het starten van een webshop is gemakkelijker dan je denkt. Jouw collectie handgemaakte sieraden, jouw ebooks of juist de workshops die jij organiseert plaats je zo in jouw eigen webshop. Jouw webshop mag een praktische online omgeving zijn in een stijl die bij je past en daar wil ik je graag mee helpen. Welke items verkoop je? Hoe presenteer je deze aan jouw klanten? Vertel me alles! 

wordpress (woocommerce)
webshop laten ontwerpen

Met veel plezier ga ik voor je aan de slag om jouw webshop binnenkort te kunnen lanceren. Jouw producten plaats je in de WordPress WooCommerce omgeving en je kunt direct beginnen met verkopen. Koppel verzendkosten aan jouw producten, stel jouw favorieten betaalmethoden in en presenteer jouw website in verschillende talen voor een groter bereik! 

Jouw webshop voldoet aan de eisen die passen bij jouw producten. Verzend je grote pakketten en pakketjes voor in de brievenbus? Laat jouw website automatisch de verzendkosten berekenen. Ook aan belastingtarieven is gedacht: deze kunnen per land worden ingesteld. Bereken verzendkosten voor fysieke producten, verstuur gratis en automatisch digitale producten naar de klant en kies uit talloze betaalmethoden zoals iDeal, Bancontact (België), Creditcard, PayPal of een handmatige overboeking. 

Er is geen limiet aan producten, ook voeg je zelf gemakkelijk producten toe met verschillende maten, kleuren of aantallen. Vertel me jouw ideeën en ik denk graag welke opties het meest passend zijn voor jouw webshop.

zij gingen je voor

supplied by lily

Femke Kamps

pekeninos

snuggles & Dreams

balansplanner

silt woondekens

Renee de wit

pakketten

Jij hebt een prachtige collectie producten en deze wil je verkopen via een webshop. Je ontvangt een ontwerp op maat, alle functies die nodig zijn om betalingen te ontvangen en facturen te versturen en natuurlijk om jouw producten te presenteren.

jouw droomwebshop
+ logo & huisstijl

1297 euro excl. btw

jouw droomwebshop

1177 euro excl. btw

de pakketten zijn inclusief:

Even telefonisch kennismaken is heel erg fijn! Tijdens een telefonische intake hoor ik graag al jouw ideeën, vertel ik je over mijn werkwijze, planning en kosten en jij bent in de gelegenheid om al jouw vragen voorafgaand aan onze samenwerking te stellen. Dit telefoongesprek is geheel vrijblijvend. Geen klik? Dan neem je geen pakket af. Zijn we beide direct enthousiast? Dan kan ik in ieder geval niet wachten om te beginnen!
Aan de start van onze samenwerking ontvang je een intakeformulier. Hoe uitgebreider jij dit invult, hoe beter ik aan de slag kan gaan met jouw wensen en dit zo snel mogelijk kan omzetten in jouw droomwebsite, -logo of -huisstijl. Soms wissel jij van gedachten, interpreteer ik jouw ideeën anders of bedenken we samen iets wat nog beter bij je past. In dit pakket zijn voldoende feedbackmomenten opgenomen om jouw website binnen 6 tot 8 weken live te kunnen zetten voor bezoekers.

Een website dient te voldoen aan de richtlijnen van de wet AVG. Het is belangrijk om te weten welke gegevens jij verzamelt van jouw bezoekers en jouw bezoekers willen dat ook graag kunnen inzien. Neem je dit pakket af, dan ontvang je mijn AVG-pakket. Ik zorg dat de SSL-verbinding (het slotje in de browserbalk) op jouw website werkt (vaak krijg je dit al van de hosting, maar ik controleer of al deze instellingen goed staan!) en je ontvangt een privacyverklaring waarin staat beschreven welke gegevens jij verzamelt van de bezoeker. 

Verstuur jij een nieuwsbrief naar jouw bezoekers? Dan is het handig om op de website een formulier te hebben staan waar jouw bezoekers zich kunnen inschrijven! Wil je dit door middel van een pop-up? Een melding in de footer of ergens anders op de site? Laat het mij weten!

Op de website zet ik enkele testproducten voor je klaar. Mocht je hulp nodig hebben bij het vullen van de shop met jouw echte producten, let me know! Dan stuur ik je graag een offerte op maat.
De website bouw ik in een testomgeving, zodat jij alle ruimte hebt om feedback te kunnen geven voordat bezoekers jouw site kunnen zien. Na dat jij helemaal tevreden bent, verhuis ik de website naar een door jou gekozen URL en zorg dat alles op de juiste plek staat. Klopt er na de verhuizing iets niet of loop je ergens tegenaan? Snap je iets niet over WordPress of wil je een kleine aanpassing aan de website? Dan sta ik graag voor je klaar!
Jouw sociale kanalen verdienen een vermelding op jouw website. Zo kunnen jouw bezoekers je gemakkelijk vinden op social media. Wil jij ook jouw Instagramfeed weergeven op de website? Laat het mij weten!

Iedere website dient gehost te worden bij een hostingbedrijf. Een hostingbedrijf verzorgd het stukje internet dat het mogelijk maakt om jouw website te laten draaien. Wellicht heb jij jouw website al ergens geregistreerd, maar mocht je hulp nodig hebben bij het kiezen of installeren van een hosting, dan help ik je graag.

uitbreiden

Maak jouw pakket helemaal compleet met een uitbreiding naar keuze! In onderstaande dropdowns vind je diverse mogelijkheden om jouw website uit te breiden met elementen die passen bij jouw onderneming. Staat jouw wens hier niet tussen? Mail gerust naar anne@studiosolveig.nl om de opties te bespreken.

Go international! Vind jij het handig om jouw website in meerdere talen te presenteren? Bijvoorbeeld omdat je zelf meerdere talen spreekt en ook klanten in deze talen wilt aanspreken? Of zijn jouw ambities groter dan Nederland en trek jij klanten aan van over de hele wereld? Overweeg dan een vertaalfunctie voor jouw website. Met de vertaalfunctie is jouw website beschikbaar in iedere taal die jij maar wilt en kan de bezoeker gemakkelijk wisselen tussen de beschikbare talen en valuta’s in bijvoorbeeld een webshop. Let op: je dient zelf de vertalingen van de teksten aan te leveren maar de vertaling toevoegen aan de site, dat doe ik met heel erg veel plezier voor je! 

Vanaf 150 euro excl. btw 

Verkoop jij jouw producten niet alleen aan particulieren, maar ook aan winkels of webshops? Wellicht vind je het handig om een wholesale functie toe voegen aan jouw shop. Hiermee geef je inkopers toegang tot een afgeschermde webshop waar zij aankopen voor in hun winkel of webshop kunnen doen tegen een inkoopprijs. Heel erg handig: je hoeft geen losse inkoopbestellingen per mail meer te behandelen én de zakelijke klant kan direct aanschaffen wat hij of zij nodig heeft!

Vanaf 225 euro excl. btw

Jouw klanten bedanken voor hun aankoop op een stijlvolle pagina? Dat kan met een bedankpagina! Normaalgesproken verlaat jouw klant na het afrekenen de webshop, maar wellicht heb jij nog een speciale aanbieding voor klanten of wil jij jouw klanten activeren voor het abonneren op jouw nieuwsbrief. Dat kan met de custom bedankpagina. Deze pagina heeft een unieke link waardoor jij jouw klant na het verlaten van de pagina kan tracken met Google Analytics. 

75 euro excl. btw.

Maak jouw website of webshop compleet met SEO-teksen. By Dagmar Valerie schrijft aantrekkelijke teksten voor jouw website die prettig leesbaar zijn voor bezoekers én zoekmachines. Hierdoor zal jouw website beter scoren in zoekmachines en weet jouw doelgroep precies wat jij te bieden hebt. Je kunt de teksten laten schrijven of redigeren; ook ondersteunt Dagmar je in het schrijfproces als je daar behoefte aan hebt. Bevorder de vindbaarheid én zichtbaarheid van jouw website met behulp van aantrekkelijke teksten!

Prijs in overleg

Een pagina zoals ‘Linktree’ toevoegen aan jouw Instagrambio is heel erg handig. Je kunt hiermee verwijzen naar meerdere belangrijke pagina’s op jouw website. Voor deze functie hoef je geen gebruik te maken van een externe link, dit kun je ook gemakkelijk op jouw eigen site plaatsen waardoor de pagina helemaal in de stijl van jouw website is!

50 euro excl. btw

Jouw website heeft straks een schitterende uitstraling en dat wil je natuurlijk ook doorvoeren op social media. Door socialmediatemplates toe te voegen aan jouw pakket, ontvang je passende templates die je kunt inzetten voor Facebook, Instagram, LinkedIn of een ander platform naar keuze. Deze templates zorgen voor herkenbaarheid bij jouw volgers en je hoeft niet meer na te denken over de opmaak van jouw berichten op social media! Deze uitbreiding is zowel mogelijk bij het afnemen van een brandingpakket als wanneer je een eigen huisstijl aanlevert.

Vanaf 75 euro excl. btw

Verzend jij pakketjes naar jouw klanten en zou je daar graag een mooie gepersonaliseerde ansichtkaart bij willen sturen? Of het pakket zelf personaliseren met een sticker van jouw logo? Misschien wil je bedrukt tape, cadeaulabels, inpakpapier, reclame-uitingen en ander drukwerk creëren in jouw huisstijl. Bedenk het maar en ik realiseer het graag voor je.

Prijs in overleg.

Maak jouw branding compleet met een set illustraties. Heb jij bijvoorbeeld een (kinder)kledingmerk en wil jij jouw logo en website voorzien van kleurrijke tekeningen? Of maakt een set takjes en bloemen jouw huisstijl helemaal af? Samen met Dagmar van By Dagmar Valerie gaan wij met heel erg veel plezier voor je aan de slag. In overleg ontvang je jouw illustraties in diverse kleuren, formaten en stemmen we het aantal verschillende tekeningen af. 

Prijs in overleg

Droom jij van de vliegende start van jouw onderneming? Of wil je next level met jouw bedrijf? Plan een brainstormsessie met By Dagmar Valerie en Studio Solveig! Tijdens een inspirerende brainstormsessie nemen we jouw onderneming onder de loep en zetten we de eerste stappen voor jouw website, teksten, marketingstrategieën, logo & huisstijl. Als tekstschrijver en marketeer (Dagmar) en webdesigner en vormgever (Anne) denken we heel erg graag met je mee en kunnen we niet wachten om deze mooie stappen samen te gaan zetten. 

Prijs in overleg

ruby taal

contact opnemen?

Start jij binnenkort de webshop van jouw dromen? Ik kan niet wachten om je daarbij te ondersteunen! Neem contact op door te klikken op onderstaande button (of mail naar anne@studiosolveig.nl) en vertel me meer over jouw dromen. Maak jij jouw producten zelf? Koop je ergens in of kies je voor een combinatie? Ik ben benieuwd! Breng me op de hoogte van jouw wensen en ik sta graag voor je klaar!