Een onderneming kan tegenwoordig haast niet meer zonder website. Welk doeleinde jouw onderneming ook heeft: een website is een handig online visitekaartje waar jouw (potentiële) klant al jouw producten, diensten of kennis kan vinden. Is jouw blog bijvoorbeeld toe aan een nieuwe uitstraling? Of wil je graag een eigen website hebben maar weet je niet waar je moet beginnen? Ik help je graag op weg. Jouw website ontwerpen is wat ik het leukste vindt om te doen. Het maakt niet uit of je nog geen idee hebt hoe je website eruit moet komen te zien of dat je al een heel gedetailleerd plan hebt uitgetekend: jouw website komt er wel. Ik help je graag met het ontwerpen van de website van jouw dromen. Afhankelijk van mijn beschikbaarheid staat jouw website vaak binnen drie weken nog online.

De volgende voorbeelden van websites zou ik kunnen realiseren:

  • Een blog om eindeloos op te kunnen schrijven
  • Een webshop waarin jij je eigen producten kunt verkopen
  • Een website waarmee anderen een afspraak met jou kunnen boeken
  • Een portfolio waarin jij al je werk als fotograaf kan laten zien
  • Een website waarmee jij jouw diensten aanbiedt aan jouw klanten
  • En nog veel meer…

Ook help ik je graag met het opstarten van een eigen webshop. Ik zet niet alleen de webwinkel klaar, maar ik kan je ook ondersteunen met het vullen van de webshop met producten, het maken van bijvoorbeeld kortingsbonnen, het toevoegen van een blog en je wegwijs maken in het verkoopproces van jouw webshop. Het maakt niet uit of je een ervaren verkoper bent of juist net begint, of je kennis hebt van websites of dat je nog nooit een website van de achterkant hebt gezien, mijn handleiding(en) zijn geschikt voor ieder niveau! Wist je trouwens dat het opstarten van een eigen webshop helemaal niet zo duur hoeft te zijn? Voor een laag tarief per jaar(!) draait jouw website al helemaal online. Alle websites die ik ontwerp, maar ik in WordPress. WordPress is een handig systeem met veel mogelijkheden. Met mijn handleidingen maak ik je wegwijs in het systeem zodat jij gemakkelijk je eigen website kan beheren. Voorbeelden van websites die ik heb gemaakt, vind je in mijn portfolio. Informeer via anne@studiosolveig.nl naar de mogelijkheden over een website ontwerpen. Per mail (of telefonisch) licht ik graag meer toe over hoe ik t werk ga en hoe ik jouw wensen kan vertalen naar een compleet ontwerp.

In het verleden heb ik mijn eigen website ontworpen, de website van Valendream en bijvoorbeeld de website van Special Moments in a box.

Sluit Menu
×