Welkom op Monday Mood!

monday mood

Hoi! En welkom op mijn nieuwe website. Hoogstwaarschijnlijk ben je hier terecht gekomen omdat je mij al langer kent of volgt via mijn blog annesolveig.nl. Die blog startte ik op 11 september 2012 en ik weet zeker dat dat één van de beste keuzes is geweest die ik ooit heb gemaakt. Schrijven heb ik altijd met veel plezier gedaan maar naarmate je zelf ouder wordt, kan het zijn dat sommige dingen je ontgroeien.

Dat merkte ik met annesolveig.nl. Ik vond de naam al een tijdje niet meer leuk om aan mijn blog te hangen. Om mij heen zag ik veel bloggers hun naam veranderen, vaak juist van een meer algemene naam naar hun eigen naam. Voor mij gaat deze stap juist andersom en het voelt enorm goed! De afgelopen weken heb ik veel tijd gestoken in het maken van een nieuwe layout, logo, naam, alvast wat artikelen en nog veel meer. Ik hoop dat je het leuk vind om mijn artikelen weer te volgen, er staan er al een hoop voor je klaar. Kijk gerust nog even rond, ik heb de leukste artikelen van annesolveig.nl verplaatst naar deze website!

Waarom Monday Mood?
Ook al kun je iedere dag starten met iets nieuws of een betere gewoonte, de maandag wordt vaak gezien als een nieuw begin. Voor mij is Monday Mood een nieuw begin, maar ook middels mijn artikelen – die overigens niet alleen op maandag verschijnen, haha – hoop ik je te motiveren van iedere dag van de week iets te maken.

Liefs,

Deze post heeft 26 reacties

 1. Wat ontzettend leuk! Ik vind je nieuwe naam echt leuk en je blog ziet er zo gaaf uit! Ik blijf je volgen 🙂

 2. Wat ontzettend leuk! Je nieuwe naam is ook echt mega leuk gewoon. Het geeft mij nu al mood, whoehoew. Ik ga je zeker blijven volgen. Succes met alles meid. Oh en een hele mooie lay-out heb je weer gemaakt.

 3. Wat leuk! Ik blijf je zeker volgen 🙂

 4. Ziet er goed uit! Het viel mij ook al op dat iedereen steeds meer naar hun eigen naam switcht trouwens. Ik heb het alleen net als jij precies andersom gedaan. :’)

 5. Wat mega tof dat we het maandag gevoel delen 🙂 HIEP HOI! Thank god it’s Monday!

 6. Zo leuk! Ik vind je blognaam heel erg tof. En ben benieuwd naar je artikeltjes!
  Liefs,
  Evelien

 7. Wat een feestje om nu van deze mooie blog te mogen genieten. Ik kijk uit naar al je artikelen en ben zo trots dat je er zo’n mooi geheel van hebt gemaakt! Echt knap en geweldig geheel. Lekker van genieten! Mega trots op jou X

 8. Super leuk Anne! Ben heel benieuwd naar je nieuwe artikelen 🙂 X

 9. Gaaf Anne, gefeliciteerd met deze nieuwe stap! Veel blogplezier met je nieuwe naam!

 10. Vind het er heel leuk uitzien! Vooral je menu vind ik erg tof met de icoontjes erbij!

 11. Ziet er heel mooi uit, lieve Anne! Knap gemaakt en ik houd je blog zeker in de gaten! 🙂

 12. Ziet er leuk uit! Ik vond het al vreemd, sinds wanneer volg ik een blog die ‘monday moody’ heet?? Apparently kende ik de blogger al 😀

 13. Woooow wat is het onwijs mooi geworden! Hier maf je heel trots op zijn, hier ga ik je zeker ook blijven volgen!

 14. Oeh, hele leuke nieuwe naam én lay-out! Ik ben benieuwd naar de toekomst van je blog 😉 Succes!

 15. Oh leuk dit! Je lay-out is ook helemaal mooi en clean, love it! Ergens heb je wel gelijk, plots verandert iedereen zijn blog naar naam en voornaam, niet origineel meer, leuke switch!

 16. Wat een leuke naam heb je bedacht, ben erg benieuwd 🙂 je layout is ook mooi!

 17. Ziet er gaaf uit Anne! Ben heel benieuwd naar de artikelen die gaan komen. Veel plezier met dit nieuwe stekkie :-)!

 18. Wat ontzettend leuk! Ik ben super benieuwd naar alle artikelen

 19. Aaaah Anne, yaaaaaaaaaay! Just in time! Nu ik net weer blogjes begin te lezen val ik dus precies op tijd in. Wat een mega mooie layout heb je gemaakt zeg! Ik wens je alle inspiratie en succes van de wereld met een nieuw begin 😀

 20. Hoi Anne, mooie nieuwe site heb je met een toffe naam! Ik zit er ook over te denken een andere website te beginnen en ik vroeg me af hoe je oude blogs hebt kunnen overplaatsen naar deze website inclusief reacties?

Geef een reactie

Sluit Menu
×
%d bloggers liken dit: