Werk met mij

Webdesign & Branding

Bij Studio Solveig ben je aan het juiste (web)adres voor het ontwerp van jouw dromen. Welke missie en visie jouw onderneming ook heeft: een website & branding is een handig online platform waar jouw (potentiële) klant al jouw producten, diensten of kennis kan vinden én wil kopen. Ik realiseer graag een totaalpakket voor jouw onderneming waarmee jij jouw bedrijf visueel naar het volgende niveau tilt. Straal uit waar jij voor staat, trek jouw ideale klanten aan en durf de tarieven te vragen waar jij van droomt. Van A tot Z, van ontwerp tot realisatie en van idee tot installatie.

Het maakt niet uit of je nog geen idee hebt hoe de branding & website eruit komen te zien of dat je al een heel gedetailleerd plan hebt uitgetekend: jouw website gaat er komen en dat ga ik voor je realiseren. Ik help je graag met het ontwerpen van de branding van jouw dromen. Ben jij klaar om samen aan de slag te gaan?

website, webshop & academy

WordPress website laten ontwerpen

Op het gebied van webdesign is er veel mogelijk. Presenteer jij jouw aanbod, portfolio en contactgegevens omdat je een coach bent of andere diensten verleent? Dan heb je waarschijnlijk aan een eenvoudige website genoeg om goed vindbaar en zichtbaar te zijn! Of maak jij prachtige producten die je wilt verkopen via een eigen platform? Wellicht schrijf jij de beste cursussen die je via jouw eigen academy onder de aandacht wilt brengen. 

Welke vorm ook bij je past, een website is een platform wat mag groeien en mag meebewegen in de richting van jouw onderneming.  Denk bijvoorbeeld aan een eigen platform voor het verkopen van jouw cursussen in een online academy, een boekingssysteem voor het boeken van (kennismakings)gesprekken, een B2B-webshop waar zakelijke klanten tegen inkoopprijs kunnen winkelen in jouw webshop, het presenteren van jouw website in diverse talen met een vertaaloptie en nog veel meer. Heb jij andere ideeën of wensen? Laat het gerust weten en ik denk graag met je mee over de mogelijkheden. 

review

Laila Tromp Meesters

Vanaf moment één voelde ik een match met Anne. Haar manier van werken is helder, overzichtelijk en ze is heel erg behulpzaam. Ze neemt je echt mee in het proces; houdt goed de planning bij en denkt met je mee. Het is een harde werker. En dat geeft vertrouwen; zeker met de krappe deadline waar we mee moesten werken. Je merkt aan alles dat Anne een creatieve alleskunner is. En wat ik fijn vind; ze heeft oog voor design en kleurgebruik. Bij de eerste update liet Anne al zien tot wat zij in staat is; de lay-out was meteen een schot in de roos. De webshop die zij voor OrganiGoods heeft gemaakt, is echt mijn droomwebsite geworden. Ik raad het iedereen aan om met Anne van Studio Solveig samen te werken!

aan de slag

Pakketten & Tarieven

Start

€ 495,-

excl. btw

meest gekozen

Complete

€ 1195,-

excl. btw

Exclusive

€ 1795,-

excl. btw

Inclusief

De volgende elementen zijn in ieder pakket opgenomen zodat jouw website een complete (nieuwe) start mag maken op het web. Mocht je vragen hebben over de opties of iets missen, neem gerust contact op om jouw pakket op maat te maken! 

We starten met een uitgebreide telefonische kennismaking om jouw wensen en mijn werkwijze in kaart te brengen. Wat heb je zelf al gedaan? Wat wil je? Waar wil je naar toe? Wat ontvang je van mij? Hoe werken wij het beste samen? Zijn we een match? Een greep uit de vragen die tijdens onze kick-off aan bod komen; 

De website wordt indien gewenst geleverd inclusief blog- & zoekfunctie

Jouw website mag uitstralen waar jij voor staat – jij bepaalt het eindresultaat! Heb jij al ideeën en dromen welke enkel gerealiseerd hoeven te worden? Geen probleem! Geef jij mij alle creatieve vrijheid? Geweldig! Mijn design hart klopt al een paar slagen sneller bij alleen al het idee. Jij hebt de regie over het ontwerp, ik ondersteun, realiseer en adviseer over of jouw keuzes handig zijn. Na oplevering sta ik graag nog paraat voor de laatste puntjes op de i. 

Onderhoud jouw website gemakkelijk zelf met een toegankelijk drag- & dropsysteem. Zo doe je altijd én overal gemakkelijk zelf aanpassingen aan de website. Updaten doe je zelf of besteed je uit aan Studio Solveig. De website is volledig jouw eigendom. 

Koppelingen met social media-kanalen naar keuze en een nieuwsbriefsysteem, zodat jij via jouw website leads, volgers & statistieken kunt verzamelen;

Inclusief de mogelijkheid tot het uitbreiden van de website op een later moment (bijvoorbeeld met een webshop of academy);​

Informatie en advies over passende hosting (webruimte) waarop jij jouw website kan laten draaien en inclusief verhuizing van het ontwerp naar de door jou gekozen URL;

Uitbreiden

Breid je gekozen pakket uit met onderstaande extra’s voor de ultieme beleving voor jouw onderneming, website en klanten (zowel af te nemen als extra bij de pakketten Start, Complete & Exclusive als losse diensten): 

Samen ontwikkelen we een compleet logo en stellen we een huisstijlgids samen welke je direct kunt implementeren op jouw website & social media-kanalen (prijs vanaf 295 euro excl. btw)

Heb jij al een website maar ben je klaar voor de volgende stap? Via een afgeschermd gedeelte kunnen klanten door jou gecreëerde cursussen volgen (vanaf € 795,- excl. btw)

Een handige tool waarmee klanten makkelijk en snel afspraken kunnen boeken via de website (€ 95,- excl. btw)

Jouw fysieke en/of digitale producten in een stijlvolle webshop (€ 125,- excl. btw), ook mogelijk als B2B-shop (via een afgeschermde omgeving shoppen zakelijke klanten tegen inkoopprijzen (€ 225,- excl. btw).

Presenteer jouw website op internationaal niveau in verschillende talen (€ 225,- excl. btw)

Creëren van drukwerk, marketingmateriaal of andere huisstijldragers in jouw eigen huisstijl (denk aan stickers, verpakkingsmateriaal, raamstickers, folders, visitekaartjes, etc.) (prijs in overleg).

Met liefde geef ik jouw e-book, studiegids, weggever of andere PDF vorm. Zowel kant-en-klaar of opgeleverd in Canva om zelf mee aan de slag te gaan en te gebruiken voor volgende e-books (prijs in overleg). 

Onderhoud voor jouw website, webshop en/of academy door middel van vast afgesproken momenten of juist incidenteel onderhoud; ​

F.A.Q.

Wellicht heb je geen behoefte aan een complete website, maar heeft jouw huidige exemplaar een kleine upgrade nodig. Dat kan! Maar wel alleen als jouw website gebouwd is in WordPress. Neem contact op per e-mail (anne@studiosolveig.nl) en stel me op de hoogte van jouw wensen. Ik vertel je mijn ideeën en maak een passende offerte.

Jazeker! Mijn websites bouw ik in WordPress en dit is een zeer gebruiksvriendelijk systeem. Je kunt gemakkelijk zelf blogs of producten toevoegen aan jouw website of webshop. Bij oplevering van een website stuur ik je graag een gedetailleerde handleiding over de werking van jouw website. Hierin staat beschreven hoe jij gemakkelijk wijzigingen toepast.

Houd rekening met een periode van ongeveer 6 tot 8 weken voordat jouw website klaar is. Bij aanvang van de opdracht ontvang je van mij een duidelijke planning met wanneer jij updates van de website ontvangt. Ook staat hierin vermeldt wanneer jij feedback dient te geven. Loopt alles volgens plan? Dan ben jij vaak binnen 6 tot 8 weken online met jouw nieuwe website.

Nee! Ik vind het heel erg belangrijk dat je vooraf weet waar je aan toe bent. Op basis van jouw wensen stel ik een offerte op en bij jouw akkoord ga ik aan de slag. Zo weet je altijd van te voren wat de uiteindelijke kosten zullen zijn.
Mocht je gedurende het proces extra wensen hebben die kosten met zich meebrengen (bijvoorbeeld voor extra’s functies voor op jouw website) bespreken we deze voor de kosten worden gefactureerd. 

Aan mijn werkzaamheden zitten geen maandelijkse kosten verbonden. Houd er wel rekening mee dat een website op een hosting moet draaien die je zelf moet verzorgen. Ik kan je adviseren over hostingpartijen en welk pakket er het beste bij je past. Voor de hosting betaal je een afgesproken bedrag per maand of per jaar aan de hostingpartij. Eventuele licenties die bij jouw website horen verlopen na een jaar en daarvan zal ik je op de hoogte brengen wat de kosten zijn en ik herinner je eraan wanneer je deze kunt verlengen.

Jouw website bouw ik met WordPress. WordPress biedt talloze mogelijkheden om de website van jouw dromen te kunnen realiseren: van een simpele presentatie van jouw portfolio tot een eigen webshop of website met boekingssysteem.

Jouw webshop bouw ik met WordPress in combinatie met Woocommerce. WordPress is het platform waarop jouw website draait, Woocommerce is de plugin die het verkopen van producten mogelijk maakt.

Jouw website zal zoekmachinevriendelijk worden opgeleverd. Dat wil zeggen dat ik in het ontwerpproces rekening hou met bijvoorbeeld de juiste instellingen en koppen om jouw website zichtbaar te maken in zoekmachines. Zoekmachineoptimalistie dien je zelf te verzorgen. Studio Solveig is een creatief bureau voor webdesign & grafisch vormgeving en niet gespecialiseerd in SEO. Wel is het mogelijk om jouw pakket uit te breiden met een pakket met teksten door mijn vaste tekstschrijver. Wij geven wij geen garantie voor een hit op de eerste pagina van google. Na oplevering van onze pakketten dien je zelf de SEO verder op te bouwen en te onderhouden. Wel kunnen we je diverse tips geven over hoe jouw website beter scoort in zoekmachines.

Stuur me allereerst een berichtje! Zo ben ik op de hoogte van jouw idee om een website te laten ontwerpen en denk ik met je mee wat er nodig is om hier mee te beginnen. Je ontvangt van mij een uitgebreid intakeformulier waarin jouw wensen kenbaar worden. Wil je een simpele website of heb je toch wat meer wensen? Verkoop je producten of woon je in het buitenland? Ik denk graag met je mee. Ter voorbereiding kun je zelf alvast opzoek gaan naar inspiratie via Pinterest, nadenken over de pagina’s die op jouw website komen, zorgen voor foto’s en teksten. Mocht je hier hulp bij kunnen gebruiken, neem dan contact op per e-mail: anne@studiosolveig.nl.

Jazeker! Na oplevering is het logo van jou. Je kunt het logo gebruiken op je website, voor drukwerk of op een gigantische poster.

Jazeker! Ik ontwerp visitekaartjes, flyers, kaarten en nog veel meer. Ook voor het ontwerp van bijvoorbeeld presentaties, e-books of andere digitale uitingen ben je bij Studio Solveig aan het juiste adres. Ik bied tevens hulp bij het bestellen van jouw drukwerk!

In het ontwerpproces is er ruimte voor meerdere feedbackmomenten. Tijdens deze momenten heb jij de mogelijkheid om alles te delen over hoe jij het ontwerp voor je ziet. Ervaring leert dat twee revisies voldoende zijn om tot jouw droomontwerp te komen, wanneer jij het intakeformulier volledig invult.
Op basis van dit formulier ontwerp ik jouw website en denk ik graag met je mee over wat er beter kan om mijn ontwerp zo goed mogelijk aan te laten sluiten op jouw wensen.

In principe werk ik volledig online. Dit is ontzettend handig, waar ook ter wereld je (of ik!) Bent, je kunt jouw website gemakkelijk laten bouwen! We hebben contact per e-mail en bespreken daar ook de feedback. Ook is het mogelijk dat we elkaar spreken via de telefoon om jouw wensen helder te krijgen en een passende offerte op te kunnen stellen. Tijdens het ontwerpproces werk ik enkel online. Vind je het leuk om voorafgaand aan het project uitgebreid te brainstormen? Dat kan! Kies dan voor een brainstormsessie op locatie met Dagmar en mij. Tijdens deze avond bespreken we jouw wensen en kijken we hoe jij jouw ideale doelgroep het beste kunt bereiken door middel van jouw website.

Studio Solveig is mijn eigen onderneming. Ik ben Anne en ik zorg er voor dat jouw website binnen enkele weken online draait. Kies jij ervoor om jouw website aan te vullen met teksten? Dan schakel ik de hulp van By Dagmar Valerie in. Dagmar is marketeer en tekstschrijver en wij bieden onze diensten samen aan in de vorm van een pakket, zodat jij op een toegankelijke manier jouw website kunt vullen met een droomdesign en pakkende teksten voor bezoekers als zoekmachines.

Het is belangrijk om de website goed te blijven onderhouden. Op gebied van veiligheid en snelheid is het belangrijk om de website regelmatig te updaten. Je leert gemakkelijk zelf updates uitvoeren. De content op de website pas je gemakkelijk zelf aan. Veranderen jouw diensten of wil je nieuwe producten toevoegen? Dan verzorg je dit zelf. In de handleiding die je ontvangt na oplevering staat beschreven hoe je dit doet. Het is belangrijk dat je voor oplevering de website volledig doorloopt om te zien of alles naar wens is. Na oplevering kan het voorkomen dat je in het eerste gebruik toch nog iets tegenkomt wat anders kan. Breng me hiervan op de hoogte per e-mail en in de eerste maand na oplevering voer ik deze wijzigingen gratis voor je uit. Let op: het gaat hier om wijzigingen aan eerder ontworpen elementen, wil jij een nieuwe functie of pagina op jouw website? Dan stel ik graag een passende offerte op.

Dat is afhankelijk van jouw wensen en mijn agenda. Er is een beperkt aantal plaatsen per maand beschikbaar om jouw project te kunnen starten, neem dus contact op om te zien wanneer jouw project kan beginnen!

review

Amy Rietmeijer

Anne is zo iemand die je in je team wil hebben! Ze is zoveel meer dan een webdesigner. Al vanaf het begin van onze samenwerking weet ze dat wat in mijn hoofd zit feilloos te vertalen naar een geweldig design of technisch ‘dingetje’, waar ik dan weer nooit aan gedacht zou hebben. Ze betrekt je volledig bij het proces & geeft je veel ruimte voor het geven van feedback. Naast mijn website heeft Anne inmiddels ook een ebook & een aantal prachtige visuals voor mij gemaakt en ik blijf steeds maar nieuwe projecten bedenken om maar met haar te kunnen samenwerken. Ik heb inmiddels al meerdere mensen uit mijn netwerk naar Anne doorverwezen en ben ontzettend blij dat ik haar ben tegengekomen!