Je overweegt om je website, social media of het ontwerpen van je logo uit te besteden aan mij. Super leuk! Ik vind het ontzettend leuk dat je het vertrouwen in mij hebt dat ik iets voor je kan ontwerpen wat bij je past. Hoe gaat dit in zijn werk? Samen doorlopen we de volgende stappen om het beste eindresultaat te behalen. Dit is mijn werkwijze:

1: Voorbereiden

Samen stemmen we af wat je wensen zijn. Misschien heb je zelf al een heel helder beeld van hoe jouw website of huisstijl eruit moet zien. Wellicht mis je alleen de kennis om dit zelf te realiseren. In dat geval bespreken we je wensen en zorg ik dat ik een goed beeld heb van wat jij wilt. Ook kan het zijn dat je geen enkel idee hebt hoe jouw website eruit moet komen te zien. Je hebt nog niet nagedacht over een logo of de huisstijl voor je social media-kanalen. Ik doe je in dat geval een voorstel van wat ik denk dat bij je past. Samen gaan we bijschaven tot je tevreden bent. Zodra we dit besproken hebben, stuur ik je een offerte toe.

werkwijze studio solveig

werkwijze studio solveig

2: Aan de slag

Na het accepteren van de offerte, spreken we een deadline af. Wanneer dient de opdracht klaar te zijn? Ook als je geen strakke deadline hebt, spreken we een moment van oplevering af. We plannen in wanneer het logo, de huisstijl en/of de website klaar is en ik ga mijn uiterste best doen om ruim voor de opdracht klaar te zijn. Gedurende het proces vraag ik je twee of drie keer om feedback. Dit doe ik door mijn werk naar je door te sturen. Je feedback verwerk ik vrijwel meteen om jouw product nog beter te maken! Na de laatste ronde feedback ga ik je logo, website of huisstijl helemaal optimaliseren voor gebruik.

3: Opleveren

Yes! Je bent helemaal tevreden. Alle functies op de website werken, het logo is helemaal strak of je gaat akkoord met de planning voor je social media-kanalen. Helemaal fijn en ik vind het ontzettend leuk dat je zo tevreden bent! Ik stuur de factuur naar je op en licht de kosten verder toe. Zijn er minder uren gewerkt dan dat we hebben afgesproken op de offerte? Dan zie je deze uren niet terug op de factuur. Werk ik meer uren dan we hadden ingeschat? Dan stel ik je tijdig op de hoogte. Je komt dus eigenlijk nooit voor verrassingen te staan wat betreft de kosten.

werkwijze studio solveig

werkwijze studio solveig

4: Afronden

Na betaling lever ik alle documenten aan je op: denk aan je logo in diverse formaten, een huisstijlhandboek, drukwerk of je volledige website. Indien nodig help ik je met het bestellen van het drukwerk, het implementeren van de huisstijl of het installeren van de website. Ook wanneer je zelf aan de slag gaat met je website of met je logo en er ontbreekt nog iets, help ik je graag verder. Bijvoorbeeld het doen van een kleine aanpassing aan de website of het aanleveren van het logo in een ander formaat. Graag ontvang ik van jou nog een referentie voor op mijn website, daar zou je me ontzettend mee helpen!