Woonaccessoires die ik zelf nog wil maken

Woonaccessoires die ik zelf nog wil maken

Er zijn twee dingen die ik heel erg leuk vind om te doen: 1, bezig zijn met interieur en 2, bezig zijn met mijn handen. Combineer deze twee bezigheden en je creëert het beste van twee werelden, namelijk zelf woonaccessoires maken. Op Pinterest ‘pin’ ik mezelf suf met ideetjes die ik ooit nog wel zelf zou willen uitvoeren, deze deel ik graag met je. Oh en mocht je me nog niet volgen op Pinterest, dat kan hier!

Woonaccessoires die ik zelf nog wil maken

Dit vind ik zo een gave DIY! Touw in een naturel kleur geeft, net als hout, sfeer aan je interieur. Het is zo’n makkelijke en simpele manier om met een autoband een poef te maken. Zelf zie ik deze autoband ook wel voor me als accessoire voor in de tuin bij een zithoek. Precies goed voor je voeten, een drankje en eventueel een plantje!

(bron afbeelding)

Woonaccessoires die ik zelf nog wil maken

Deze stelling van IKEA heb ik zelf en ik dacht er al eens over na om de stelling zwart te spuiten. Deze DIY laat zien dat door hout toe te voegen aan de planken, je stelling (van € 12,95!) een geheel nieuwe uitstraling krijgt. Door het toevoegen van hout zo deze kast zo in de luxere FJALLBO-serie van IKEA thuis kunnen horen!

(bron afbeelding)

Woonaccessoires die ik zelf nog wil maken

Heeft dit nog uitleg nodig? Lijkt me niet! Tijdens ieder rondje door de kringloop kijk ik om me heen of ik toevallig een mooie wereldbol zie. De eerstvolgende keer dat ik er een tegenkom gaat die mee naar huis. Ik zou aan de slag gaan met zwarte verf en goud, net als op de onderste bol.

(bron afbeelding)

Woonaccessoires die ik zelf nog wil maken

Ik wil nog veel meer doen met beton! Op dit moment weet ik hoe ik huisjes en plateaus moet maken (beide vind je in de webshop!) maar ik zou eigenlijk nog veel meer willen leren. Het leuke aan beton is dat het een stoere uitstraling geeft. Daarnaast maakt het kiezen voor bepaalde soorten of kleuren beton en spelen met verf dat je iedere keer maar weer kunt gaan voor een eigen uitstraling.

Zijn er nog items die jij graag zou willen maken voor in je eigen huis? Ik ben benieuwd!

Liefs,
Untitled