Nog elke dag ben ik blij met ons mooie huis waar wij vorig jaar januari zijn gaan wonen. Het is een stuk ruimer, nieuwer en lichter dan het huis waar we hiervoor woonden. Toen wij hier kwamen wonen besloten we alle muren te witten (op een muur in de slaapkamer na) en later wel te zien wat we wilden qua kleur. Ik had geen idee en inmiddels is ons huis een vrolijk zooitje waar ik onwijs blij mee ben.

Zo is onze woonkamer zeeblauw met grijze, gouden en warme details, vervangen we langzaam aan alle IKEA-meubels voor ‘echte’ meubels (de woonwereld bleek groter dan alleen de IKEA te zijn), is onze wc in dezelfde kleur geschilderd als de woonkamer met een gezellige tegeltjesvloer en heeft de slaapkamer een stenen muur gekregen. Al met al ben ik super tevreden. Op één ruimte na: ons kantoor. Het kantoor is nooit helemaal af geweest maar ik kan maar niet bedenken wat er mis mee is. Oké, alle muren zijn wit en de meubels zijn allemaal van IKEA, wat zorgt voor weinig sfeer. Niet zo erg zou je denken, want hoevaak zit je nu in het kantoor?

Niet heel vaak nee. Alleen grenst ons kantoor direct aan onze woonkamer en keuken. De muur die tussen deze kamers inzat is doorgebroken voor we hier kwamen wonen en aangezien het een huurhuis is, is het niet echt de moeite waard hier een muur tussen te zetten (de kosten vielen nogal hoog uit). Vanaf de eettafel kijk je eigenlijk direct het kantoor in en voor nu is dat eigenlijk een groot wit vlak. Oordeel zelf maar!

Leeg en kaal dus. Saai! De posters vind ik alledrie echt heel erg leuk, maar ze hangen wel scheef (ze komen regelmatig van de muur af dus dan worden ze niet zo netjes teruggehangen!). Nu is het tijd voor kleur! Het liefst zou ik de achterste wand (met de poster met het skelet) in een andere kleur schilderen. Ik denk dat dat de kamer een heel andere uitstraling zal geven! Wel vind ik dat de kamer een mooi geheel moet vormen met de woonkamer. We dachten er aan om de achterste wand blauw te schilderen (Denim Drift van Flexa). Maar in combinatie met de kleur (Enerziging Ireland van Flexa) die we in de woonkamer hebben kan dit denk wel enorm vloeken. Als de kleuren allebei net uit een andere groep komen denk ik dat het enorm kan vloeken, of dat het net lijkt alsof we de achterste kamer op een later moment in dezelfde kleur wilden schilderen, maar de kleur niet meer konden vinden. Haha! Misschien is het dus beter om een kleur te kiezen die meer afwijkt.. Ik weet het niet!

Hieronder vind je het kleurenpallet van onze woonkamer. De meubels zijn verder wit en van hout, passend bij de vloer. De bank en stoel zijn in grijstinten. Dus nu komt mijn vraag aan jou… Wat zou jij doen met het kantoor? Ik ben heel erg benieuwd want ik kom er niet meer uit! Behang vinden we ook heel leuk, een vrolijke print vind ik super leuk en het mag druk zijn (of bestaan uit meerdere kleuren). Als het maar past bij Enerziging Ireland in de woonkamer en de vloer door het hele huis!

Heb jij tips of leuke ideeën? Let me know!
Ik ben benieuwd! Fijne dag alvast of alsnog en veel liefs,

Untitled

Bron foto: Pexels

Author Anne

Comments (8)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *