Zakynthos: wij zijn weer terug van vakantie!

zakynthos

Hallooooo, daar ben ik weer! Ik ben er 8 dagen tussenuit gekropen en heb heerlijk ontspannen op het eiland Zakynthos in Griekenland. Ik had niet de tijd – door mijn tentamens – om 8 artikelen vooruit te tikken maar ik hoop dat jullie je toch hebben vermaakt met de artikelen die online kwamen. Kijk je mee naar een greep uit mijn vakantiefoto’s? We hebben een fantastische week gehad en in dit artikel vind je een aantal van mijn favoriete foto’s van deze week.

zakynthos

zakynthos

zakynthos

zakynthos

zakynthos

zakynthos

zakynthos

zakynthos

zakynthos

zakynthos

zakynthos

zakynthos

zakynthos

zakynthos

zakynthos

zakynthos

zakynthos

De vakantie was heerlijk. Ik vertel er later meer over, voor nu alleen de foto’s! We verbleven in een klein appartementencomplex met 30 kamertjes die elk een eigen keuken, badkamer en balkon met zeezicht. Elke avond hoorde we de zee hard tegen de wal klotsen, toen we thuis kwamen was het enorm stil. We legden de matrassen af en toe op het balkon om daar nog even van de ondergaande zon te genieten.

We hebben een auto gehuurd, fietsen gehuurd, gewandeld, in de zon gelegen – voor mijn doen ben ik achterlijk bruin! – en gingen elke dag uiteten. We dronken verse sapjes en cocktails, zwommen in de zee en in het zwembad.. Er was echt zoveel te doen! Het was echt, echt, echt heel erg leuk!

Ga jij nog op vakantie?